Merken gaan in gesprek met de consument met een druk op een knop of tik op een scherm. Onze getalenteerde in-house film crews en creatieve teams zijn hier om u te helpen aan dit gesprek deel te nemenhet door het creëren van content die er voor zorgt ervoor dat uw merk zich onderscheidt.

Van full service video en post-productie vanuit onze studio’s in Europa en India, bogen we op een lange geschiedenis in fashion om visueel boeiende verhalen te creëren. Van locatie scouting tot inkoop van rekwisieten en het verzorgen van talent; wij kunnen het hele productieproces beheren of werken samen met uw team om uw ideeën tot leven te brengen.

Video strategie

Consumenten zijn op zoek naar een lifestyle om te volgen en video is de perfecte tool om uw merk te showcasen. Van het genereren van creatieve concepten tot storyboarding, set creatie en filmen, we werken graag met u en uw creatieve partners om content te creeren dat uw doelgroep zal binden aan uw merk.

PRODUCT

Ervaren filmmakers en stylisten van Fashot zorgen ervoor dat uw product is te zien op haar voordeligst door 360 product rotaties en gedetailleerde slow motion, detail shots die creatief gescripte storyboards volgen.

CATWALK

We offer end to end production highlighting the fit, movement and styling of your merchandise to create a snipped of vision behind the design. Catwalk video alongside product photography  is proven to increase engagement and boost sales for online retail.

POST PRODUCTIE

Of we nu de content geschoten hebben, of u bent op zoek naar een post-productie partner om aan bestaande content te werken, wij zijn in staat een eindproduct te leveren dat voldoet aan uw briefing en klaar is voor gebruik op de door u gewenste platformen.