... En we delen graag alle leuke dingen die mensen over ons zeggen ...

Fashot is de beste die te vinden is. Er wordt goed gecommuniceerd, naar je wensen en eisen geluisterd en projecten worden snel en efficiënt uitgevoerd. Het is een droom om met ze samen te werken.

Karl Willett, Celebrity Stylist

Het geeft ons totale gemoedsrust om het team projecten te laten uitvoeren voor onze klanten. Hun geduld en professionele aanpak in het hele traject van concept tot afronding is erg verfrissend.

Amy McCluskie, Good results PR

Het team zorgde ervoor dat de content die zij creëerden kon worden ingezet tussen de verschillende kanalen, waaronder: online, in de winkel, op sociale media gebied en zowel internationaal als lokaal.

Charlotte Lane, Head of Marketing, Dune Group

De hoeveelheid tijd die het team met ons in pre-productie heeft doorgebracht, gaf ons allemaal veel vertrouwen. En de uitvoering en resultaat waren al net zo indrukwekkend.

Maryam Hamizadeh, Commercial Director, Haymarket Exhibitions

Wij werken inmiddels sinds vele jaren met Fashot. Altijd behulpzaam, innovatief en betrouwbaar. En het creatieve team is een belangrijke ondersteuning voor ons.

Vivienne Westwood Team

Het team heeft een grondige kennis van productie en zelfs de meest ambitieuze ideeën konden op film worden gerealiseerd. In combinatie met hun passie en toewijding betekende deze vakkennis dat het team al heel snel een verlenging werd van ons interne marketing team.

Rachael Slaney, Client Director, 1HQ

Boordevol met ideeën en bovendien begrijpen ze de opkomende digitale markt; adviseren ons hoe we het grootst mogelijke publiek kunnen bereiken.

az Idelji, Head of Communications, Ministry of Sound

Hun vermogen om creatieve, logistieke en fiscale eisen te managen betekent dat met alle aspecten van elk project rekening wordt gehouden.

Emma Buxton, Tea and Cake PR

Zij hebben de visie en expertise om projecten van elk formaat en omvang te kunnen uitvoeren. Fashot is flexibel, meewerkend en begrijpen de dynamiek van een snel wijzigende markt.

Chantelle Bloom, WCRS