Elk land is uniek, en om te slagen in elke markt heb je lokale presence nodig. Onze content productie faciliteiten strekken uit van het Verenigd Koninkrijk, door Europa tot India.

Lee Friend oprichter en CEO van Fashot.
Scroll naar beneden

Fashot is Europa’s Nummer 1 Mode film, fotografie en content leverancier

Met een internationaal netwerk van studio’s in meer dan zeven landen, met een hoofdkantoren in het centrum van Londen, Berlijn, Amsterdam en Mumbai. Fashot telt meer dan 300 talentvolle creatieven, die een all-inclusive service kunnen garanderen. Het hoofdkantoor in Londen herbergt allen al een team van senior producenten, vooraanstaande creatieven en onderscheiden modefotografen. Met goed opgeleide teams van retoucheerders, stylisten, fotografen en tekstschrijvers, heeft Fashot de kunst van het creëren van content verfijnd. Met een combinatie van creatieve, financiële en logistieke oplossingen zorgvuldig afgestemd om te voldoen aan uw productie briefing. Ons in-house team van creatieven bieden consultancy van idee generatie tot en met de laatste aftekening.

Onze meest gevraagde diensten omvatten 360-graden product fotografie, motion control video en pixel perfect promotie campagnes. In de afgelopen twintig jaar hebben we pop promo’s, web-commercials gemaakt en hebben de visuele productie mogen doen van de grootste shows en fashion events.
Fashot Agency is de enige deelnemer als het gaat om multi-channel content creatie, voor een nauwkeurige offerte gerust contact met ons op via: info@fashot.com

Engeland en Ierland

Fashot is opgericht in het creatieve hart van Londen meer dan 17 jaar geleden. Het hoofdkantoor is hier nog steeds gevestigd en de studioruimte is inmiddels uitgebreid tot ruim 3.000 m2 Op een steenworp afstand van veel van de toonaangevende retailers en modemerken, werpt Fashot’s reputatie haar schaduw vooruit als een essentiële en vertrouwde partner voor een vaste klantengroep, gespecialiseerd in de productie van e-commerce en creatieve content variërend van fotografie, video en copywriting tot en met films en commercials. Fashot’s studio’s spreiden zich uit over het Verenigd Koninkrijk en door Europa. Fashot heeft fors geïnvesteerd om de beste studio faciliteiten te ontwikkelen; met een totale studoruimte in het Verenigd Koninkijk van ruim 7.000 m2.

NEDERLAND

Fashot heeft al lang het creatieve belang van Amsterdam binnen Europa begrepen en is al meer dan 10 jaar thuis in Amsterdam. In deze 10 jaar zijn we uitgegroeid tot de meest betrouwbare en productieve content partner voor vooraanstaande retailers. Met ruim 2 studio’s in Amsterdam met meer dan 50 full time creatieven, heeft Fashot haar naam stevig gevestigd in de Nederlandse modewereld.

Duitsland

Fashot maakt sinds meer dan 10 jaar een wezenlijk onderdeel uit van de digitale mode revolutie in Duitsland, en heeft inmiddels ook in Duitsland haar naam gevestigd als de digitale content provider voor toonaangevende retailers en modemerken.
De operatie in Duitsland omvat studio ruimte in het centrum van Berlijn tot de high volume studio’s in Düsseldorf. Met 2.000 m2 studioruimte is het een van de grootste studio’s in Duitsland.

India

Met haar groeiende populatie van meer dan 1,2 miljard mensen, wordt India gezien als een van de meest belangrijke modemarkt in Azië, voortdurend nieuw terrein ontginnend in de regio’s retail omgeving.
Fashot heeft de groei en ontwikkeling van de digitale markt ondersteund sinds 2014. Onze studio’s in Mumbai leveren ook post productie services niet alleen ter ondersteuning van haar eigen services maar ook voor de organisatie als geheel. Producers, fotografen, videografen en tekstschrijver teams leveren maatwerk productie services voor de Indiase markt.
De set-up van Fashot India was een bewuste keuze voor een in-house volledig in eigendom en door eigen medewerkers gemanaged post-productie center, met een goed opgeleid en getalenteerde arbeidspopulatie gretig om nieuwe vaardigheden en technieken te leren. Fashot is in staat met ongeëvenaarde consistentie SLA’s met de gewenste KPI’s te behalen voor hoog-volume producties in India, Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Birmingham

Met meer dan 2.600 m2 studioruimte is Fashot Birmingham ingericht voor fysiek grote projecten. Als de grootste studio in haar soort in Engeland, met een speciaal gebouwde automotive infinity grot met een hoog beveiligingsniveau, is het een populaire locatie voor diverse automotive beeldproducties. Met een volledig uitgeruste en geluidsdichte houtbewerkingsafdeling, kan elke set snel en kosten efficiënt worden gebouwd voor fotografie, video, film producties maar ook TV-commercials.